Mediapro ha organitzat el servei de teletreball a Salut, Justícia, Ensenyament i el SOC

El Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat ha pagat 184.958,18 euros a l’empresa de Jaume Roures i Tatxo Benet per aquests contractes, adjudicats mitjançant tramitació d’urgència per la pandèmia

Mediacloud, l’empresa del grup Mediapro dedicada a solucions d’infraestructures de Tecnologies d’Informació i Comunicació (TIC), es va encarregar de facilitar les eines perquè els treballadors dels Departaments de Salut, Ensenyament i Justícia i del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) poguessin desenvolupar la seva feina mitjançant el teletreball arran del confinament domiciliari decretat per combatre l’expansió de la Covid-19. El Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat (CTTI) li va adjudicar aquest encàrrec “mitjançant tramitació d’Emergència per motiu del context general per la pandèmia del coronavirus COVID-19”. Els dos contractes van costar 152.858 euros, que, afegint-hi l’IVA, arribaven als 184.958,18 euros.

L’adjudicació del CTTI a Mediapro Cloud de la virtualització dels llocs de treball del Departament d’Ensenyament es va aprovar el 22 de maig passat per un valor de 119.858,18 euros. La seva durada prevista era de 3 mesos i 8 dies, des del 13 de març fins el 30 de juny de 2020.

L’adjudicació dels serveis de connectivitat dels Departaments de Salut, Justícia i el Servei d’Ocupació de Catalunya es va fer el mateix dia i pujava a 33.000 euros o 39.930 euro si s’hi incorpora l’IVA. La seva durada prevista és més llarga que a Ensenyament, ja que el termini d’execució del contracte s’estén de l’1 d’abril d’aquest any fins el 31 de març de l’any vinent.

Aquests són els dos únics contractes que el CCTI ha subscrit amb Mediapro, l’empresa dirigida per Jaume Roures i Tatxo Benet, al llarg de 2020. L’any passat, la unió temporal d’empreses de Mediapro i Econocom Nexica es va fer amb un contracte d’aquest centre pel qual s’encarregarà durant 3 anys del “servei d’aprovisionament i administració d’infraestructures del Centre de Processament de Dades Cloud (‘núvol’) de la Generalitat. Aquest contracte es va formalitzar l’1 d’agost per 10.277.982,26 euros (12.436.358,50 euros amb IVA).

Mediapro Cloud (o Mediacloud) es va crear el 2012 i té una cinquantena de treballadors. A la seva web s’explica que “va néixer per ajudar el grup Mediapro a seguir sent líder com proveïdor de serveis tècnics per la indústria audiovisual. Alhora, també aportem a d’altres companyies el nostre know-how i una experiència dilatada en solucions cloud d’alta disponibilitat”. Els seus administradors solidaris són Mediaproducción SL i Jaume Roures Llop.

(Visited 549 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari