Aragonès anuncia que el toc de queda començarà a la 1.30h les nits de Nadal i Cap d’Any

El vicepresident català també informa que les reunions i dinars de Nadal no poden excedir les 10 persones

Pere Aragonès al Parlament de Catalunya.
Pere Aragonès al Parlament de Catalunya.

El vicepresident de la Generalitat amb funcions de president, Pere Aragonès, ha anunciat aquest dimecres que el toc de queda les nits de Nadal i de Cap d’Any començarà a la 1.30h de la matinada. En una compareixença al Parlament de Catalunya per valorar la situació epidemiològica, Aragonès també ha informat que el toc de queda la nit de Reis començarà a les 23h i que les trobades i dinars durant les Festes de Nadal no poden excedir les 10 persones, però ha subratllat que “ha de ser el mínim possible”.

Aragonès ha explicat que aquestes mesures estan incloses en el Pla de Nadal de la Generalitat i ha assegurat que és el govern de la Catalunya “qui decideix en aquests àmbits”, tot i que ha destacat que “treballarem amb la resta de les administracions”.

El vicepresident català ha apel·lat a la responsabilitat individual i ha demanat evitar que el “tombant d’any sigui la llavor” d’una tercera onada.

L’executiu català aprovarà aquest dimecres aquest document i el compartirà aquesta tarda en el consell Interterritorial de Salut.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides