Els hospitals i les UCI de Catalunya registren una baixada de pacients amb covid

Salut comunica 1.582 positius de coronavirus i 3 defuncions en les darreres vint-i-quatre hores

Augmenta la pressió hospitalària a Catalunya

El Departament de Salut ha registrat aquest dijous, quart dia de vigència del pla de reobertura, un descens de pacients amb Covid-19 als hospitals (-118) i a les UCI (-15). Ara romanen hospitalitzades 1.833 persones, de les quals 484 estan a les UCI.

No obstant això, la conselleria ha notificat en les darreres vint-i-quatre hores 1.582 positius de coronavirus (aquest dimecres en van ser 1.704) i 3 defuncions (ahir, 30). Des de l’inici de la pandèmia, s’han comptabilitzat 335.979 contagis i 15.657 morts.

D’altra banda, Catalunya ha assolit, un dia més, una caiguda del risc de rebrot. Aquest paràmetre ha baixat 6 punts i s’ha situat en els 256. A més, la velocitat de reproducció del virus es troba a 0,77, després que hagi descendit una centèsima en les darreres vint-i-quatre hores.

(Visited 157 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari