Els hospitals i les UCI de Catalunya registren una baixada de pacients amb covid

Salut comunica 1.582 positius de coronavirus i 3 defuncions en les darreres vint-i-quatre hores

Augmenta la pressió hospitalària a Catalunya

El Departament de Salut ha registrat aquest dijous, quart dia de vigència del pla de reobertura, un descens de pacients amb Covid-19 als hospitals (-118) i a les UCI (-15). Ara romanen hospitalitzades 1.833 persones, de les quals 484 estan a les UCI.

No obstant això, la conselleria ha notificat en les darreres vint-i-quatre hores 1.582 positius de coronavirus (aquest dimecres en van ser 1.704) i 3 defuncions (ahir, 30). Des de l’inici de la pandèmia, s’han comptabilitzat 335.979 contagis i 15.657 morts.

D’altra banda, Catalunya ha assolit, un dia més, una caiguda del risc de rebrot. Aquest paràmetre ha baixat 6 punts i s’ha situat en els 256. A més, la velocitat de reproducció del virus es troba a 0,77, després que hagi descendit una centèsima en les darreres vint-i-quatre hores.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.