Jordi Pujol Ferrusola vol exercir d’acusació contra Villarejo

El fill gran de l'expresident de la Generalitat reclama a l'Audiència Nacional ser reconegut com a víctima del comissari

Jordi Pujol Ferrusola al Parlament
Jordi Pujol Ferrusola al Parlament

Jordi Pujol Ferrusola ha reclamat a l’Audiència Nacional ser reconegut com a víctima del comissari jubilat José Manuel Villarejo, publica ABC citant el contingut de l’escrit que ha remès el fill gran de l’expresident Jordi Pujol al titular del Jutjat Central d’Instrucció número 6.

Mitjançant l’escrit, que porta la data d’aquest dilluns, el 23 de novembre, el gran dels Pujol Ferrusola manifesta la seva intenció d’exercir l’acusació en la macrocausa contra Villarejo, el qual es troba en presó preventiva des de fa tres anys. Hi addueix que va ser un dels objectius del Grupo Cenyt, la trama empresarial de Villarejo.

Aquest cap de setmana, Eldiario.es ha publicat el contingut d’un correu electrònic que demostraria que Villarejo i els seus col·laboradors a Cenyt no només van participar en l’inici del cas Pujol sinó que, malgrat que no formaven part de la policia judicial a les ordres del primer jutge instructor del cas, Pablo Ruz, van seguir investigant els presumptes delictes dels Pujol vint mesos després que l’Audiència Nacional obrís la causa.

En concret, Eldiario.es revela que Cenyt disposava de documentació sobre el projecte de Puerto del Rosario, un dels punts d’interès principals en el cas Pujol pel que fa a Jordi junior, citant el contingut de comunicacions per correu electrònic entre l’advocat i mà dreta de Villarejo, Rafael Redondo, i un altre empleat de Cenyt. Aquest correu, afegeix la mateixa informació, és un nou indici sobre com una trama parapolicial liderada per Villarejo va introduir informació en sumaris judicials.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides