Qui va posar un detectiu a perseguir el vicepresident primer de Societat Civil Catalana?

El Col·legi de Metges de Barcelona (COMB). Societat Civil Catalana ho ha denunciat en la nota de suport que ha difós en suport del seu vicepresident primer, Álex Ramos.  Ramos va ser acomiadat del Col·legi de Metges després de 30 anys de treballar-hi. Va ser director de l’Oficina Tècnica d’Acreditació i director editorial del Quadern de la Bona Praxi del Col·legi. A partir de març de 2018, però, la direcció del COMB li va retirant funcions progressivament. Finalment, l’acaben acomiadant acusant-lo de “transgressió de la bona fe contractual, abús de confiança, faltes d’assistència, indisciplina i disminució del rendiment en el treball”.

Ramos considera que tot plegat són excuses per treure’s d’enmig una persona com ell, que no sintonitza amb la línia ideològica favorable al processisme i l’independentisme marcada pel president del Col·legi, Jaume Padrós. El comunicat de Societat Civil Catalana assegura que vist que els arguments utilitzats per justificar el seu acomiadament són poc convincents, “a última hora s’ha recorregut de forma desesperada a un detectiu per espiar el doctor Ramos i aportar situacions efectistes sense cap valor transcendent i totalment justificable en seu judicial. Es va arribar a l’extrem d’enviar el detectiu a espiar el doctor Ramos al seu domicili, a una hora de Barcelona, estant de baixa per confinament per un contacte familiar estret amb Covid, que al final va resultar PCR negatiu”.

Societat Civil Catalana recorda que Álex Ramos “va ser un dels impulsors i responsable de l’organització de les dues grans manifestacions del 8 i el 29 d’octubre de 2017, circumstància que va molestar al COMB. Lluny de mantenir la seva neutralitat com col·legi professional en qüestions polítiques, el Col·legi de Metges s’ha manifestat expressament pel dret a l’autodeterminació”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides