Per què els executius del Barça juguen a l’amagatall?

FC Barcelona
FC Barcelona

La sensació que l’organització del FC Barcelona està afectada per la suma de les moltes i variades incidències d’aquest any té el seu reflex en què avui no hi ha un organigrama executiu en el qual el mateix govern provisional pugui buscar solucions.


De fet, el president de la Comissió Gestora, Carles Tusquets s’està topant amb enormes dificultats d’ordre intern per resoldre les qüestions més espinoses del seu breu període de mandat i també qüestions senzilles, especialment en les àrees de gestió econòmica i financera.


Es dona la circumstància, inèdita, que ha desaparegut de la web del club l’organigrama executiu, una informació que se solia actualitzar en funció dels canvis des de l’àrea recursos humans amb el vistiplau de l’alta direcció. Fa setmanes que resulta inaccessible.


Encara que, per contra, s’ha retirat tota la informació referida a la junta directiva de Josep Maria Bartomeu, l’organigrama executiu continua desaparegut, el que sens dubte dona a entendre o a explicar el desgovern detectat en algunes àrees.
Dues de les principals figures com el CEO Òscar Grau i el defenestrat Jaume Masferrer estan anul·lades. Masferrer perquè va ser acomiadat de manera fulminant per Carles Tusquets tot just prendre possessió al capdavant de la gestora, i Òscar Grau, la gran aposta de la casa de Bartomeu, perquè portava mesos perdent atribucions i poder en favor de personatges com Javier Sobrino, un segon CEO que va ser nomenat fruit de les maquinacions de Jaume Masferrer, i Pancho Schroeder, director financer i absolut responsable dels pitjors números de la història del Barça, fins ara mig ocults gràcies a les seves habilitats per a la comptabilitat creativa.


Tot indica que aquesta desaparició de l’organigrama també té a veure amb una maniobra per evitar responsabilitats en un moment donat si les coses es posen lletges o, responsablement, el nou president i la pròxima junta directiva decideixen realitzar una anàlisi de les decisions i causes d’un deute que fregarà els 1.000 milions d’euros quan acabi l’actual temporada. Alguns alts càrrecs de club fa temps que jugant a l’amagatall.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides