La rebel·lió interna de Cs fa tremolar Carrizosa

Els constants girs ideològics i polítics de Ciutadans (Cs) fan que el seu candidat a la presidència de la
Generalitat, Carlos Carrizosa, comenci a tremolar. A Madrid, Inés Arrimadas va proclamar als quatre vents el seu suport al Govern espanyol en els pressupostos. Paral·lelament, ERC va negociar un canvi legislatiu per protegir la immersió lingüística a Catalunya. I la rebel·lió interna a Cs va forçar Arrimadas a reclamar la retirada de la llei per votar a favor dels pressupostos.

Després, però, en la votació de les esmenes a la totalitat, Cs es va posar del costat del Govern espanyol. I tot plegat ha fet que els crítics catalans amb Arrimadas i la nova era del partit s’hagin revoltat. Tant és així, que Carrizosa té por que hi hagi dimissions o sonades marxes a les portes de les eleccions, on ja s’espera un resultat poc esperançador per a Cs.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.