La rebel·lió interna de Cs fa tremolar Carrizosa

Els constants girs ideològics i polítics de Ciutadans (Cs) fan que el seu candidat a la presidència de la
Generalitat, Carlos Carrizosa, comenci a tremolar. A Madrid, Inés Arrimadas va proclamar als quatre vents el seu suport al Govern espanyol en els pressupostos. Paral·lelament, ERC va negociar un canvi legislatiu per protegir la immersió lingüística a Catalunya. I la rebel·lió interna a Cs va forçar Arrimadas a reclamar la retirada de la llei per votar a favor dels pressupostos.

Després, però, en la votació de les esmenes a la totalitat, Cs es va posar del costat del Govern espanyol. I tot plegat ha fet que els crítics catalans amb Arrimadas i la nova era del partit s’hagin revoltat. Tant és així, que Carrizosa té por que hi hagi dimissions o sonades marxes a les portes de les eleccions, on ja s’espera un resultat poc esperançador per a Cs.

(Visited 219 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari