La CUP amenaça Iglesias i Illa de portar-los a la Fiscalia si no van al Parlament

La formació anticapitalista avisa que no desatenguin també "aquest segon requeriment"

vidal aragones 324
vidal aragones 324

El diputat de la CUP i president de la comissió de recerca sobre la gestió de les residències de gent gran en el Parlament, Vidal Aragonés, ha avisat al vicepresident segon del govern central, Pablo Iglesias, i al ministre de Sanitat, Salvador Illa, que hauran de respondre a possibles accions penals si no compareixen dilluns que ve a la comissió després d’haver estat citats al costat del president del Govern, Pedro Sánchez. Tant Iglesias com Illa ja han respost que no compareixeran a la cambra catalana. Sánchez, per la seva part, encara no ha concretat si compareixerà o no.

Vidal Aragonés critica, en les cartes que ha enviat a Iglesias i Illa, el fet que no tinguin intenció de donar explicacions al Parlament sobre la gestió de l’Estat en la crisi de les residències. Aragonés amenaça a cadascun que “si es desatén també aquest segon requeriment” donarà compte a la Mesa del Parlament perquè doni compte al Ministeri fiscal amb l’objectiu que la Fiscalia pugui determini la possible responsabilitat penal del vicepresident i el ministre.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides