Aragonès també projecta dubtes sobre el 14-F com a data electoral

El vicepresident de la Generalitat prioritza "arribar en les millors condicions" a "qualsevol data"

Pere Aragonès

La celebració de les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya en la data prevista, el 14 de febrer del 2021, no sembla ser un altre focus de discrepància entre els dos socis del govern català, Junts per Catalunya i Esquerra Republicana. Després que la consellera de la Presidència i portaveu del govern de la Generalitat, Meritxell Budó (JxCat), evités a Ràdio 4 garantir que la votació tindrà lloc aquell dia, i en supedités la celebració a l’existència de garanties sobre el dret de vot i l’accés a la informació de tothom, el vicepresident i president interí de la Generalitat, Pere Aragonès (ERC) s’ha pronunciat en el mateix sentit.

En una compareixença conjunta a Tortosa amb la consellera de Justícia, Ester Capella, Aragonès ha manifestat que volen “arribar en les millors condicions no al 14 de febrer, sinó a qualsevol data”. En la mateixa línia que Budó, això sí, ha afegit que el comitè d’emergències del Pla territorial de protecció civil de Catalunya (Procicat) treballa en “aspectes tècnics” per adaptar la jornada electoral a les mesures preventives contra la Covid-19. Així mateix, ha assenyalat que l’objectiu del govern és assolir un control de la situació sanitària que permeti la celebració d’eleccions o de qualsevol altre esdeveniment amb normalitat.

(Visited 159 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari