JxCat nega les filtracions que li retreu ERC

El conseller Sàmper estén a ambdós sectors del govern la responsabilitat per l'aparició de les noves mesures anti-Covid als mitjans de comunicació
Pere Aragonès i Meritxell Budó, en la reunió del govern d'aquest di
Pere Aragonès i Meritxell Budó, en la reunió del govern d'aquest dimarts

Junts per Catalunya ha negat el fet d'haver filtrat el pla del govern català que conté noves mesures anti-Covid menys restrictives, després que els representants d'ERC hagin abandonat la reunió extraordinària mantinguda aquest dimecres per sis membres del govern, queixant-se de l'aparició de determinats punts als mitjans de comunicació.

El conseller més assenyalat des de les files d'ERC és el titular d'Empresa, Ramon Tremosa, a qui acusen de voler desgastar electoralment el vicepresident, president interí i probable candidat d'ERC a les futures eleccions, Pere Aragonès. El president del grup parlamentari d'ERC, Sergi Sabrià, ha dit que diversos consellers puigdemontistes fan lobby a favor de sectors econòmics. L'afirmació s'ha produït després que els gremis de la restauració, en declaracions a El Periódico, diguessin que Tremosa defensava la seva proposta per flexibilitzar les restriccions.

JxCat, però, assenyala el Departament de Salut, que encapçala la republicana Alba Vergés, com a origen de les filtracions dels esborranys, i es declara "perplexa" per la reacció del seu soci de govern. El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha negat des del faristol del Parlament que ningú al govern faci lobby i que sàpiguen qui ha filtrat informacions. Ha indicat, això sí, que ambdós sectors de l'executiu català comparteixen la responsabilitat per les filtracions.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides