El Homrani demana disculpes però no plega

El conseller diu als autònoms que "no vam calibrar bé la resposta" de les ajudes per la pandèmia
Chakir el Homrani

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, ha demanat disculpes pel caos en el procés d'ajudes que va organitzar el seu departament pel col·lectiu dels treballadors autònoms en qualitat d'ajudes per la crisi de la pandèmia de la covid-19. El Homrani ha dit en la sessió de control del Parlament a l'executiu: "Demano disculpes".

El titular de Treball ha admès que "no vam calibrar bé la resposta" a les necessitats dels autònoms, quan van limitar a les primeres 10.000 sol·licituds les ajudes que es donarien, quan en realitat hi ha centenars de milers d'afectats. En aquest context, El Homrani ha afegit que "toca reforçar i renovar", quan ha defensat els recents cessaments del fins ara número dos del departament, Josep Ginesta, i de ja exsecretari d'Afers Socials, Francesc Iglesias.

El Homrani, però, en cap cas ha parlat de dimitir del seu càrrec, com li han demanat tant el grup parlamentari del PSC com el dels comuns. El conseller s'ha limitat a afirmar que "hem assumit responsabilitats", afegint que "no, el que no faig és rentar-me les mans com fa el Govern (central). Hem pres decisions, assumir responsabilitats és prendre decisions, per a reforçar, perquè ara mateix, en moments d'incertesa i complexitat, el què hem de fer les persones que tenim responsabilitat és donar la millor resposta en aquest moment i corregir", "però no podem negar la realitat: assumim tot i ho fem. Sempre treballem en el dia a dia amb una mirada d'anys vista, sabent que pot acabar en qualsevol moment", ha reblat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.