Baixen els pacients amb covid als hospitals i les UCI de Catalunya

El risc de rebrot cau fins els 390 punts el dia que Salut notifica 68 defuncions més

El Departament de Salut ha informat aquest dimecres d’un descens de 83 pacients amb covid als hospitals catalans, i d’una davallada de 22 a les UCI. Actualment, els centres hospitalaris comptabilitzen un total de 2.402 pacients amb covid, dels quals 574 romanen a les UCI (tenint en compte els centres públics i els privats).

No obstant això, el número de defuncions segueix sent molt elevat, ja que la conselleria ha comunicat 68 morts en les darreres vint-i-quatre hores. Des de l’inici de la pandèmia, Catalunya ha notificat 15.268 defuncions.

Pel que fa als contagis, Catalunya ha sumat 2.124 positius, i en registra 322.844 des de l’inici de la crisi sanitària.

D’altra banda, la conselleria ha notificat, un dia més, una baixada del risc de rebrot. Aquest paràmetre ha baixat 15 punts, i s’ha situat en els 390. Tot i el descens experimentat en els darrers dies, encara són xifres una mica elevades, ja que a partir dels 200 punts els números indiquen un risc molt alt que l’epidèmia es descontroli.

La velocitat de reproducció del virus s’ha mantingut, com ahir, a 0,76.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides