Eduardo Reyes, de JxSí i ERC a aspirant de Demòcrates

El president d'honor de Súmate anuncia que es presenta a les primàries del partit de Núria de Gispert i Antoni Castellà
Eduardo Reyes
Eduardo Reyes

Eduardo Reyes, cofundador i president d'honor de l'entitat de castellanoparlants independentistes Súmate, ha anunciat que es presenta a les primàries de Demòcrates, el partit fundat pels independentistes d'Unió Democràtica, com Núria de Gispert i Antoni Castellà, que ha estat soci d'ERC els darrers tres anys.

Reyes, precisament, va tornar a ser diputat al Parlament fa un any de la mà d'ERC, en substitució de Raül Romeva, després d'haver format part de la bancada de l'aliança electoral Junts pel Sí. Ara ha anunciat que es presenta com a candidat "juntament amb Toni Castellà i Titon Laïlla", segons ell mateix ha destacat, figures de Democràtes que també han format part de la bancada d'ERC aquesta legislatura.

El dirigent de Súmate proposa votar "amb valentia" el pròxim 14 de febrer, quan es preveu que se celebrin les eleccions al Parlament, per "fer efectius els resultats de l'1 d'octubre del 2017", els quals, segons ell, "va aprovar" la cambra catalana el 27 d'octubre d'aquell any.

"La unilateralitat del procés és l'única via possible per a la independència de Catalunya", ha afirmat, discrepant clarament de la línia política expressada per ERC, en el vídeo que ha difós a les xarxes socials. Troba que "l'Estat espanyol mai s'asseurà a negociar" i que "l'únic interès per Catalunya dels governs del règim del 78 són simplement els 16.000 milions que obligatòriament paguem en impostos a canvi de pràcticament res".

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.