Creixen els pacients hospitalitzats per covid tot i el descens de la velocitat de contagi del virus

Catalunya registra 1.100 nous positius de coronavirus i 52 defuncions més
Atenció a un pacient afectat per la Covid-19
Atenció a un pacient afectat per la Covid-19

El Departament de Salut ha comunicat aquest dilluns que els centres hospitalaris catalans han registrat en les darreres vint-i-quatre hores un augment d’11 pacients amb covid. En aquest sentit, actualment hi ha hospitalitzades 2.535 persones, de les quals 587 romanen a les UCI (set més que ahir).

La conselleria ha notificat, un dia més, una baixada del risc de rebrot i de la velocitat de reproducció del virus. El primer paràmetre ha baixat 38 punts, i s’ha situat en els 438. Tot i el descens experimentat els darrers dies, encara són xifres força elevades, ja que a partir dels 200 punts els números indiquen un risc molt alt que l’epidèmia es descontroli.

Així mateix, la velocitat de contagi del virus ha baixat dues centèsimes i s’ha situat a 0,78.

D’altra banda, Salut ha comptabilitzat 1.100 nous positius de coronavirus i 52 defuncions (front les 67 d’aquest diumenge). Des de l’inici de la pandèmia, Catalunya ha registrat un total de 318.669 persones contagiades i 15.132 morts.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides