Fracassa el canal de youtube ‘Paraula de Rahola’

L’aventura de la tertuliana defensora de Puigdemont a la xarxa de vídeos, impulsada per El Nacional, cau de les 40.000 visites al que es va penjar com a Benvinguda a 5.000 als més recents
Primer vídeo del canal de youtube 'Paraula de Rahola', penjat el 9 d'
Primer vídeo del canal de youtube 'Paraula de Rahola', penjat el 9 d'octubre

El canal de youtube que El Nacional va crear per compensar Pilar Rahola per la reducció de la seva presència a TV3 està tenint un seguiment molt baix. El video de benvinguda al canal Paraula de Rahola es va penjar el 9 d’octubre i tenia 40.646 visites aquest diumenge 15 de novembre. Els darrers vídeos que hi han aparegut tenen menys. El que n’ha tingut més els últims dies és el que es va publicar el passat dia 13, que s’acostava a les 5.500. Els anteriors estaven per sota d’aquesta xifra: 3.216, l’11 de novembre, i 3.161, el 9 de novembre.

La caiguda de visites ha estat meteòrica. De les 40.646 visites que ha tingut el primer vídeo ha baixat a 31.000 el segon i després només n’hi ha hagut tres que superessin les 10.000 visites. Per compensar el descens de seguiment o per omplir els forats dels dies en què no hi ha hagut un enregistrament original pel portal, els qui l’alimenten hi han pujat vídeos d’intervencions de Pilar Rahola en programes televisius o actes públics celebrats amb anterioritat, creant una llista de reproducció pròpia a la qual han posat el nom de Mirada crítica.

Hi ha hagut vídeos que s’han acabat esborrant. S’ha obert també una llista de reproducció de vídeos en castellà, Palabra de Rahola, que encara té menys visites que la versió catalana. I una de gravacions familiars en les quals hi apareix ella amb un nét o el seu marit cuinant. El vídeo on juga amb el nét té més visites que la majoria dels que apareixen en el canal principal. Aquesta llista de reproducció es diu Moments.

El vídeo penjat el passat divendres va sorprendre per la duresa amb què Rahola criticava el govern de la Generalitat per la decisió d'ampliar deu dies més la prohibició de l’obertura de locals de restauració i la celebració d’actes culturals. El van titular Senyors del Govern, s’estan carregant l’economia del país.  De moment, Paraula de Rahola compta amb 41 vídeos i 6.660 subscriptors. La pàgina oficial de Pilar Rahola a Facebook té prop de 150.000 seguidors. La de Twitter, uns 364.000. La d’Instagram, uns 97.000. Tot i que en aquestes xarxes inclou l’enllaç amb el canal de youtube no hi ha manera que el seus seguidors s’hi subscriguin.

Paraula de Rahola està monetitzat; és a dir, que pot cobrar pels anuncis que hi apareixen i les visites que té. El poc trànsit que hi ha al portal, però, no permetrà que la tertuliana defensora de les tesis de l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, compensi els 25.000 euros que ha deixat de cobrar el 2020 del programa de TV3 Tot es mou en relació a l’any passat. No se sap qui paga Paraula de Rahola i quant cobra ella per fer-lo, però després d’escoltar-la conspirant amb David Madí, a la conversa telefònica interceptada a l'operació Voloh, per recuperar presència i diners per les seves intervencions a TV3 s’entén la posada en marxa del canal de youtube. Tot i que hagi estat un fracàs de seguiment notable.   

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides