Com es titula el nou llibre d’Albert Soler?

Portada del nou llibre d'Albert Soler
Portada del nou llibre d'Albert Soler

Barretinas y estrellas. Així, en castellà, perquè, de moment, l’única edició que sortirà és en aquest idioma. L’edita Península i es podrà adquirir a partir del 13 de gener. Els que vulguin encarregar-lo poden fer-ho ja a la seva llibreria habitual. A la portada hi apareixen caricatures de Pilar Rahola, Oriol Junqueras, Gabriel Rufián, Quim Torra i Carles Puigdemont i hi ha un subtítol que és tota una declaració d’intencions: “Un passeig pel circ esperpèntic de l’independentisme”.

La sinopsi també indica per on van els trets d’aquest llibre de 256 pàgines: “El flagell de l'independentisme. El llibre que no perdona ningú en el desolador panorama polític de la Catalunya post-procés. Un tipus amb un micròfon bramant cada nit a les portes de la presó, un actor de pa sucat amb oli tuitejant insults per pidolar aparicions a TV3, una periodista amb ínfules d'escriptora convertida en líder intel·lectual, una monja argentina coneguda com la sor Citroën del laïcisme, Cotarelo i Talegón contra el gang del chicharrón… Amb aquests vímets era impossible aconseguir no ja la independència, sinó ni tan sols una comunitat de veïns que funcionés. Aquest és un retrat del circ de l'esperpent que ens ha deixat una dècada de procés. I, per si fos poc, en vigílies d'una pandèmia mundial. Un retrat hilarant que dissecciona un per un els protagonistes polítics de la Catalunya post-procés”.

El llibre anterior d’Albert Soler –“Estàvem cansats de viure bé” (editorial Sagasse)- aplegava articles que havia publicat els darrers anys al mitjà on treballa, el Diari de Girona. Va tenir molt èxit. Durant unes quantes setmanes va ser dels més venuts de no ficció en català a Catalunya. Les presentacions que va fer per nombroses ciutats de Catalunya i Espanya van mobilitzar molta gent. S’explica l’expectació davant la sortida de ‘Barretinas y estrellas’, en plena campanya de les eleccions al Parlament.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.