Baixen els hospitalitzats per covid tot i el lleuger repunt de pacients a les UCI

Catalunya suma 71 defuncions més i 2.918 nous contagis
Coronavirus

El Departament de Salut ha comunicat aquest divendres que els centres hospitalaris catalans han registrat en les darreres vint-i-quatre hores un descens de 61 pacients amb covid. En aquest sentit, actualment hi ha hospitalitzades 2.626 persones, de les quals 585 romanen a les UCI (dues més que ahir).

La conselleria també ha notificat, un dia més, una baixada del risc de rebrot i de la velocitat de reproducció del virus. El primer paràmetre ha baixat 39 punts, i s’ha situat en els 556. Tot i el descens experimentat els darrers dies, encara són xifres força elevades, ja que a partir dels 200 punts els números indiquen un risc molt alt que l’epidèmia es descontroli.

Així mateix, la velocitat de contagi del virus ha baixat dues centèsimes i s’ha situat a 0,85.

D’altra banda, Salut ha comptabilitzat 2.918 nous positius de coronavirus i 71 defuncions (front les 141 d’aquest dijous). Des de l’inici de la pandèmia, Catalunya ha registrat  un total de 312.658 persones contagiades i 14.957 morts.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides