Baixen els hospitalitzats per covid tot i el lleuger repunt de pacients a les UCI

Catalunya suma 71 defuncions més i 2.918 nous contagis
Coronavirus

El Departament de Salut ha comunicat aquest divendres que els centres hospitalaris catalans han registrat en les darreres vint-i-quatre hores un descens de 61 pacients amb covid. En aquest sentit, actualment hi ha hospitalitzades 2.626 persones, de les quals 585 romanen a les UCI (dues més que ahir).

La conselleria també ha notificat, un dia més, una baixada del risc de rebrot i de la velocitat de reproducció del virus. El primer paràmetre ha baixat 39 punts, i s’ha situat en els 556. Tot i el descens experimentat els darrers dies, encara són xifres força elevades, ja que a partir dels 200 punts els números indiquen un risc molt alt que l’epidèmia es descontroli.

Així mateix, la velocitat de contagi del virus ha baixat dues centèsimes i s’ha situat a 0,85.

D’altra banda, Salut ha comptabilitzat 2.918 nous positius de coronavirus i 71 defuncions (front les 141 d’aquest dijous). Des de l’inici de la pandèmia, Catalunya ha registrat  un total de 312.658 persones contagiades i 14.957 morts.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.