El TSJC es declara competent per resoldre el recurs del sector esportiu

El Govern té dos dies per fer al·legacions a la demanda de suspensió del decret que atura les competicions
Concentració del sector de l'esport a Barcelona

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya s'ha declarat competent per seguir amb la tramitació del recurs del sector esportiu contra les mesures restrictives, segons ha explicat la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). Així, el TSJC dona dos dies al Govern perquè presenti al·legacions a la demanda de suspensió del decret que atura les competicions i tanca les instal·lacions.

El sector esportiu havia presentat un recurs davant la sala contenciosa administrativa del TSJC contra la resolució dels consellers de Salut i d'Interior de la Generalitat, per la qual es prorrogaven i es modificaven les mesures en matèria de salut pública per contenir el brot de la pandèmia de covid-19 a Catalunya.

El sector esportiu va fer dimecres una concentració a la plaça de Sant Jaume de Barcelona per reivindicar que l'esport és un servei essencial i forma part de la solució per lluitar contra el coronavirus. Federacions, clubs, empreses, gestors d'instal·lacions, l'esport universitari i els col·legis professionals van fer una crida a reivindicar que l'esport incideix directament en la millora de la salut, en l'educació i la formació i en la inclusió social.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides