Clara Ponsatí carrega contra el govern de la Generalitat

L’exconsellera denuncia que ”és clarament molt fàcil” tenir un govern que “ho faci millor”
Clara Ponsatí a l'Eurocambra
Clara Ponsatí a l'Eurocambra

L’exconsellera d’Ensenyament i actual europarlamentària de JxCat, Clara Ponsatí, ha afirmat que “és clarament molt fàcil” que a Catalunya hi hagi “un govern que ho faci millor que el què tenim ara”. Ponsatí, que es troba fugida de la justícia espanyola arran dels fets del procés independentista, ha fet aquestes declaracions a Catalunya Ràdio.

En l’entrevista, l’exconsellera de l’executiu de Carles Puigdemont, també ha qüestionat que de les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer hi hagi un nou executiu que compleixi amb les seves expectatives:  “Ja veurem d’on surten la gent amb més capacitat” per donar respostes a les pretensions dels independentistes.

Ponsatí, davant la pregunta de què no li agrada de l’actual govern de la Generalitat format per JxCat i ERC ha afirmat que “em sembla que no cal que jo entri a burxar, oi? Parlen per sí mateixos”. Ponsatí ha afegit que “davant de fiascos com els que hem estat visquen a les últimes setmanes, que no hi hagi cap assumpció de responsabilitat, jo ho trobo realment.., m’estimo més no comentar-ho perquè seria massa crua”.

Ponsatí ha afirmat, també, que el què estan fent els partits independentistes a Catalunya darrerament l’ha decebut “molt”. I ha afirmat que “no m’ha sorprès” que Carles Puigdemont no hagi volgut presentar-se a les pròximes eleccions a la presidència de la Generalitat, afirmant que “em sembla normal que no concorri a les primàries  del seu partit”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides