Puigneró descarta presentar-se a les primàries per ser candidat de Junts

A l'espera de la decisió de Puigdemont, Borràs i Calvet han fet el pas per encapçalar la llista
El conseller Jordi Puigneró, en un Ple del Parlament
El conseller Jordi Puigneró, en un Ple del Parlament

El conseller de Polítiques Digitals de la Generalitat, Jordi Puigneró, no optarà pel que sembla a ser el cap de llista de Junts per Catalunya, ho ha descartat malgrat que sectors del partit li havien demanat que encapçalés una opció "transversal", que agrupés totes les sensibilitats fent compatible el compromís amb l'1-O i la gestió del Govern. Puigneró era el més ben vist per Carles Puigdemont i per pesos pesants de la direcció com ara Jordi Sànchez, però, segons publica NacióDigital ha preferit reservar-se.

El conseller ha descartat competir amb Laura Borràs i Damià Calvet, que han formalitzat aquest dimecres les seves candidatures per les primàries de finals de novembre i aspiren a presidir la Generalitat. Un i altre, però, van manifestar que les retirarien si finalment Puigdemont s'acaba presentant.

Si Puigdemont és candidat i no pot ser elegit president, com ja va passar a l'anterior legislatura, s'obrirà un debat pel candidat efectiu i aquí sí que Puigneró, com també Borràs, Calvet o fins i tot Ramon Tremosa, tindria opcions.

(Visited 104 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari