Líders gastronòmics reclamen poder obrir bars i restaurants a Catalunya

El gremi es reuneix amb Adrià i Roca, entre altres, i demana poder a servir a l'interior i a les terrasses

El Gremi de Restauració s'ha reunit aquest dimarts amb una setantena de líders gastronòmics i empresaris de referència del sector per reclamar l'obertura "immediata" dels bars i restaurants. Algunes de les figures conegudes que hi han assistit són les dels xefs Jordi Roca del Celler de Can Roca i Ferran Adrià.

Els assistents s'han trobat per analitzar la situació actual i consensuar propostes i peticions per a les administracions públiques. En concret, han destacat la importància d'obrir l'interior dels restaurants, i no només les terrasses, i fixar un horari que permeti que el servei del sopar no es perdi.

El Gremi de Restauració manté converses tant amb el Departament de Salut com amb les Conselleries d'Empresa i Interior i confia que no es prorrogui el tancament de bars i restaurants, que finalitza divendres.

La reunió, que ha tingut lloc a l'Hotel Majestic de Barcelona, també ha comptat amb la participació de xefs com Jordi Cruz (ABaC), Carme Ruscalleda, els germans Torres (Cocina Hermanos Torres) o Oriol Castro (Disfrutar). Pel que fa a la presència d'empresaris de referència del sector hi han assistit el propietari i gestor de Dry Martini, Javier de las Muelas; el fundador del Grup Tragaluz, Tomás Tarruella, o la consellera delegada de l'Escola d'Hostaleria Hofmann, Silvia Hofmann.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari