Què tenen en comú Pilar Rahola i Toni Soler?

Toni Soler
Toni Soler

L'opinadora Pilar Rahola i l'empresari audiovisual Tatxo Benet són, en el flanc no estrictament polític, dues dianes principals de les crítiques que han proliferat contra determinades figures independentistes, arran de la difusió de les seves respectives converses amb David Madí, corresponents a la investigació que va donar lloc a l'operació Voloh/Volhov.

Però també s'ha hagut d'enfrontar a alguns dards Toni Soler, la productora del qual, Minoria Absoluta, va ser la que més va ingressar el 2019 per contractes de TV3, com va publicar EL TRIANGLE: 4,76 milions d'euros. Com succeeix en el cas de Rahola, a qui han estat recordant que no va tenir tantes manies per sucar pa en afers i converses privades que esquitxaven el PP i la família reial espanyola, al pal de paller de Polònia i Està passant se'l critica perquè li balla el criteri.

Després que la setmana passada Soler defensés que a l'Està passant que no es farien ressò de les converses filtrades, explicant que el contingut del programa el decideixen els que el fan "i no la Guàrdia Civil", la seva productora va reblar el discurs que va oferir per justificar l'omissió adduint que Soler "va deixar clar qui forma part de l'equip de l'Està passant i qui no".

Però ha tornat a circular per la xarxa un tuit amb el qual Soler va felicitar, fa quatre anys, eldiario.es per la revelació d'aquella conversa en la qual la reina Letizia anomenava "compiyogui" a Javier López Madrid, implicat en el cas de les targetes black de Caja Madrid. Aleshores, Soler va piular: "Felicitats, Eldiario.es per l'exclusiva #compiyogui. Gràcies als mitjans que ho divulguen. Els altres (la majoria)… que s'ho facin mirar".

D'altra banda, el Polònia va parodiar amb algun gag la famosa conversa privada de l'exministre Jorge Fernández Díaz i l'exdirector de l'Oficina Antifrau Daniel de Alfonso, en la qual van parlar de fabricar casos contra dirigents independentistes.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides