De Alfonso va cobrar indegudament 300.000 euros com a director d’Antifrau

El darrer informe de la Sindicatura de Comptes reflecteix la percepció de triennis i complements que no li corresponien
Daniel de Alfonso
Daniel de Alfonso

Daniel de Alfonso va percebre 300.000 euros de manera indeguda com a director de l'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC), càrrec que va ocupar entre els anys 2011 i 2016, segons el darrer informe de la Sindicatura de Comptes de Catalunya.

Aquest òrgan fiscalitzador assenyala que De Alfonso va cobrar 207.363,7 euros en triennis que no li corresponien, a més d'un "complement de qualitat" que tampoc, per uns 20.000 anuals.

No és el primer cop que la Sindicatura de Comptes reflecteix un cobrament indegut de De Alfonso. Abans havia informat que l'exdirector d'Antifrau havia percebut 70.000 euros en triennis i complements que no li corresponien.

El mateix informe, que analitza les despeses de personal i els contractes menors de l'OAC del període 2010-2018, considera que els complements salarials irregularment pagats poden ser "perseguibles administrativament i judicialment".

De Alfonso va tornar a exercir de jutge quan va ser destituït d'Antifrau l'any 2016, després que es difonguessin les seves converses amb el ministre de l'Interior Jorge Fernández Díaz, en les quals es posava de manifest que van conspirar per fabricar casos de corrupció contra dirigents independentistes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides