Madí diu que Torra és “una cabra boja” i que Tremosa “és gandul”

Una conversa entre ell i Pau Relat, gravada en el cas Volhov, descriu la fissura pel cessament de Chacón
Ramon Tremosa amb Àngels Chacón

En una conversa entre el president de Fira de Barcelona, Pau Relat, i David Madí, antic home de confiança d'Artur Mas, que figura en un dels àudios gravats per la Guàrdia Civil en l'operació Volhov que publica El País, es descriu la ruptura dels empresaris independentistes moderats amb l'expresident Quim Torra pel cessament de la consellera Àngels Chacón, a qui consideren una consellera diligent.

"A Junts això li passarà factura. En el món empresarial hi ha merder i la gent ha dit prou", comenta Relat a Madí referint-se al cessament de Chacón. "Gent que tu coneixes bé i que jo conec bé i que han estat pagant i avui han dit prou", afegeix Relat. Madí assenteix les paraules del president de Fira, que acusa Torra d'haver cessat Chacón per "un cas de persecució ideològica".

En la conversa, Relat sosté que l'únic motiu per destituir Chacón, a qui considera "la menys dolenta de totes les conselleres", és la seva oposició a una demanda de la Cambra de Comerç de Barcelona que havia tingut èxit entre l'equip de Torra i que, en canvi, havia generat un greu malestar entre sindicats i patronals: una nova llei de cambres que dotés de representativitat institucional a l'organisme. "Torra està embogit amb Joan Canadell i Chacón li va dir que per sobre del meu cadàver", sosté Relat sobre un suposat desafiament de l'exconsellera d'Empresa a l'expresident.

Madí respon que Torra va per lliure. "Torra és una cabra boja", li diu. Finalment, Madí deriva la conversa cap al successor de Chacón, Ramon Tremosa. Assegura que el coneix bé perquè li va dirigir la campanya de les eleccions europees de 2010. "El conec bé. És format academy", diu i rebla: "No treballa, és gandul".

(Visited 156 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari