Pere Aragonès no vol liderar les decisions sobre la covid

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, és ara la màxima figura política de la Generalitat. Per bé i per mal. Amb Quim Torra a la presidència va esclatar la pandèmia del coronavirus. Torra va voler liderar en tot moment les mesures que es prenien, va voler mostrar-se com el president fort i que encapçala les solucions a la crisi sanitària. Pensaven a JxCat que, si no ho feia ell, capitalitzaria l’èxit de la reducció dels casos ERC amb la seva gestió des de Salut.

Ara, però, sense Torra i amb Aragonès al capdavant del Govern, el vicepresident ha demanat no aparèixer al centre de les decisions. I és que després de veure que algunes de les mesures són impopulars o no funcionen, ERC vol preservar la figura del que serà el seu candidat efectiu a la presidència en les pròximes eleccions al Parlament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides