Ignacio Garriga, preocupat per la caiguda de Vox a Catalunya

El líder de Vox a Catalunya i candidat de la ultradreta a la Generalitat, Ignacio Garriga, estava convençut que l’increment de suports que va tenir el seu partit en les últimes eleccions espanyoles i la baixada a les enquestes de Cs li garantiria a ell un bon resultat al Parlament el 14 de febrer vinent. Però darrerament, i molt especialment després de la moció de censura fallida al Congrés, el partit de Santiago Abascal ha perdut pistonada, té la imatge tocada i no sembla que a Catalunya pugui fer un gran paper. Fonts de la formació asseguren, a més, que remenen dades demoscòpiques que en alguna ocasió fins i tot deixen el partit d’ultradreta fora de la cambra catalana.

Garriga no té un gran atractiu per a l’electorat català, però Vox confiava que ja és una cara coneguda i, sobretot, que Abascal faria gran part de la campanya de les eleccions al Parlament. Però ara que el seu principal actiu, el seu líder, està en hores baixes, Garriga s’ha mostrat preocupat i internament demana un revulsiu que li faci incrementar suports d’ara fins a les eleccions i, especialment, durant la campanya. Fonts de la formació asseguren que la situació no és catastròfica i creuen que els mítings i les hostilitats que ja compten que rebran en campanya els posaran al centre del focus mediàtic, i això els farà recuperar embranzida. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides