Joan Carles Gallego, número dos de la llista dels comuns

La incorporació de l'exsecretari general de CCOO ha de ser ratificada en el procés de primàrias
Joan Carles Gallego
Joan Carles Gallego

La llista dels comuns a les eleccions al Parlament del 14 de febrer del 2021, que encapçalarà Jéssica Albiach, tindrà com a número dos Joan Carles Gallego, l'exsecretari general del sindicat Comissions Obreres, ha avançat aquest dimarts Europa Press citant fons de la formació.

El nom de Gallego, això sí, encara ha de ser ratificat en la segona fase de les primàries que se celebra els pròxims dies, després que Albiach fos confirmada en la primera fase.

Segons les mateixes fonts, Albiach ha triat Gallego per la seva experiència en l'àmbit econòmic davant l'horitzó de crisi que ha ocasionat la pandèmia de la Covid-19. L'exdirigent de CCOO, que és catedràtic d'Economia, ja havia format part de la llista electoral per Barcelona dels comuns l'any 2017 en una posició simbòlica: era el 80è de 85.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides