Quina pel•lícula de Mediapro i TV3 acaba de començar el seu rodatge?

Jaume Roures, Fernando León de Aranoa i Javier Bardem
Jaume Roures, Fernando León de Aranoa i Javier Bardem

El buen patrón. La dirigeix Fernando León de Aranoa i el protagonista prinicipal és Javier Bardem. Ve a ser una mena de contrapunt de Los lunes al sol, estrenada fa 18 anys, que també va comptar amb León de Aranoa i Bardem. Los lunes al sol va ser produïda per Mediapro i Elias Querejeta P.C. Querejeta va morir el 2013 i la producció d’El buen patrón corre a càrrec de The Mediapro Studio i Reposado Producciones Cinematográficas, societat propietat de León de Aranoa. En aquesta nova pel·lícula, TV3 hi participa amb l’aportació de 100.000 euros en concepte d’adquisició dels drets d’antena durant 13 anys i 3 mesos.

El rodatge d’El buen patrón ha començat a Madrid aquest octubre i està previst que duri fins a finals d’any. La seva estrena està programada per la tardor de l’any que ve. TV3 sempre sol participar a les pel·lícules produïdes per Mediapro. Rifkin’s Festival, dirigida per Woody Allen, és la darrera pel·lícula de la productora de Jaume Roures i Tatxo Benet que s’ha estrenat. TV3 hi va posar 200.000 euros.

El buen patrón, segons han avançat els seus responsables és un relat tragicòmic format per “un teixit d’històries que s’entrellacen i interactuen perversament travessades per la personalitat de Blanco (Javier Bardem), l’amo d’una empresa familiar que dona feina a mig centenar de treballadors”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides