A quin programa de TV3 hi té molt bona entrada Oriol Soler?

Marina Llansana, vicepresidenta d'Òmnium Cultural
Marina Llansana, vicepresidenta d'Òmnium Cultural

Al Tot es Mou d’Helena García Melero. La seva companya, Marina Llansana, hi col·labora periòdicament. El darrer contracte amb aquest programa el va signar el 7 de setembre. Per les seves col·laboracions fins a finals d’any cobrarà 1.125 euros. És la mateixa quantitat que va cobrar pels set primers mesos de 2020. Per tant, aquest any ha ingressat 2.250 euros per dir la seva a les tertúlies del magazine de tarda de TV3.

Llansana és periodista i filòloga. Va treballar a Catalunya Ràdio quatre anys i escriu habitualment al diari ARA, promogut i finançat per Oriol Soler. Després del seu pas per la política, on va ser diputada d’Esquerra Republicana entre els anys 2003 i 2010 i portaveu del partit entre el 2004 i el 2008, va ser fitxada per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals com a tertuliana de diversos programes. Ho ha estat d’El Matí de Catalunya Ràdio i d’Els matins, a TV3. Ara només participa al programa de García Melero. És vicepresidenta d'Òmnium Cultural.

Els membres de la Guàrdia Civil que van dur a terme les detencions i registres ordenats pel jutge Fernando Andreu en el marc de l'operació Volov van entrar al domicili que comparteix amb Oriol Soler i a l’agència de comunicació Lidera Comunicació, que dirigeix des de fa deu anys conjuntament amb l’enginyer industrial Oriol Solà. Llansana ha declarat que l’entrada judicial a la seu de la seva empresa es va deure a una confusió del jutge per la similitud del nom del seu marit i el del co-director de Lidera Comunicació. Aquesta agència de comunicacions treballa molt per l’Ajuntament d’Igualada, la ciutat on va néixer Marina Llansana, i també ho fa pel Consell Comarcal de l’Anoia i la Universitat de Lleida.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides