Surten en llibertat amb càrrecs els detinguts en l’operació Volhov

Tots s'han negat a declarar i la fiscalia no ha demanat mesures cautelars contra ells
Ciutat de la Justícia
Ciutat de la Justícia

El titular del jutjat d'instrucció número 1 de Barcelona, Joaquín Aguirre, ha deixat en llibertat amb càrrecs els detinguts en l'operació Volhov en la qual es van detenir una vintena de polítics i empresaris presumptament vinculats en l'organització i finançament del Tsunami Democràtic i de finançar Carles Puigdemont, entre altres activitats irregulars vinculades al procés independentista.

Han sortit en llibertat l'exconseller de Governació, Xavier Vendrell, l'empresari Oriol Soler, el qui va ser la mà dreta d'Artur Mas, David Madí, el president de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Xavier Vinyals, els responsables de l'empresa Events, Roc Aguilera i Toni Fusté, l'exregidora d'ERC de Sant Joan Despí, Marta Molina i el tinent d'alcalde d'Urbanisme i espais Públics de Cabrera de Mar, Enric Mir, també d'ERC.

Els detinguts han passat dues nits als calabossos de la caserna de la Guàrdia Civil de Travessera de Gràcia de Barcelona i aquest matí han estat portats fins a la Ciutat de la Justícia per declarar davant del jutge. Tots s'han acollit al seu dret a no declarar i s'han negat a fer-ho, mentre que la fiscalia no ha demanat mesures cautelars contra ells.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides