Catalunya suma gairebé 6.000 nous contagis de covid i 34 defuncions

El risc de rebrot, després de dos dies de descens, torna a desplomar-se i frega els 900 punts
Els casos de coronavirus no deixen d'augmentar

El Departament de Salut ha notificat en les darreres vint-i-quatre hores 5.597 nous positius de coronavirus i 34 defuncions. Des de l’inici de la pandèmia, Catalunya ha registrat un total de 256.330 persones contagiades i 14.008 morts.

Després de dos dies amb una certa disminució del risc de rebrot, la conselleria ha comunicat aquest divendres que aquest paràmetre ha tornat a créixer més de 40 punts, ja que ha passat dels 838 punts d’ahir als 882 d’avui. Cal remarcar que a partir dels 200 punts les xifres indiquen un risc molt alt que l’epidèmia es descontroli.

Pel que fa als pacients ingressats en centres hospitalaris catalans, n’hi ha 2.434, la qual cosa representa 47 més que ahir. Les unitats de cures intensives tenen actualment 447 persones ingressades (13 més que el darrer balanç).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides