CCOO rebutja l’ERO de Faurecia a Abrera, que afecta 160 treballadors

El sindicat considera la mesura desproporcionada i anuncia vaga indefinida a partir del 18 de novembre
Treballadors de Faurecia

CCOO d'Indústria de Catalunya i la Secció Sindical de CCOO de Faurecia rebutgen l'ERO que ha plantejat l'empresa per acomiadar 160 persones a la planta d'Abrera, adduint la no adjudicació del nou model de SEAT León i el futur tancament de Nissan. CCOO considera que aquesta mesura és desproporcionada i insta l'empresa a retirar l'expedient i a asseure's a negociar per trobar una alternativa que garanteixi la màxima ocupació.

El sindicat vetllarà perquè en aquest procés no es produeixin baixes traumàtiques i la plantilla no perdi condicions laborals. Recorda que els treballadors de Faurecia han demostrat sobradament el seu compromís amb l'empresa, com es va demostrar ara fa un any quan es va produir l'incendi a la planta d'Abrera i la plantilla es va bolcar de ple per tornar a posar en marxa l'activitat de la planta.

Davant d'aquest escenari, el comitè d'empresa de Faurecia ha decidit convocar una vaga indefinida a partir del pròxim 18 de novembre.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides