Catalunya suma en 24 hores gairebé 6.000 positius de covid, 78 defuncions i 182 hospitalitzats

El risc de rebrot baixa per segon dia consecutiu però continua molt disparat
Tests ràpids per detectar el coronavirus

El Departament de Salut ha notificat en les darreres vint-i-quatre hores 5.761 nous positius de coronavirus i 78 defuncions. Des de l’inici de la pandèmia, Catalunya ha registrat un total de 250.733 persones contagiades i 13.974 morts.

La conselleria ha comunicat aquest dijous que el risc de rebrot ha baixat per segon dia consecutiu, ja que passat dels 840 punts d’ahir als 838 d’avui. Tot i el descens, el risc de rebrot segueix sent molt elevat (a partir dels 200 punts les xifres indiquen un risc molt alt que l’epidèmia es descontroli).

Pel que fa als pacients ingressats en centres hospitalaris catalans, n’hi ha 2387, la qual cosa representa 182 més que ahir. Les unitats de cures intensives tenen actualment 434 persones ingressades (36 més que el darrer balanç).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides