Torra s’ofereix al govern català com a assessor en la gestió de la pandèmia

L’expresident de la Generalitat rebutja afiliar-se al partit de Puigdemont per poder tendir ponts entre les forces independentistes i assolir l'anhelada unitat estratègica
Quim Torra

Un mes després de la seva inhabilitació com a president de la Generalitat, Quim Torra s’ha ofert com a assessor al govern català en la gestió de la pandèmia del coronavirus. En aquest sentit, i segons informa l’Agència EFE, l’expresident de la Generalitat vol donar continuïtat a matèries que considera que van sobresaltar durant la seva etapa com a president, com és el cas de l'administració de la crisi sanitària.

Entre l'activitat que preveu Torra de cara als propers mesos, destaca tendir ponts entre les forces polítiques independentistes amb l’objectiu d’assolir la desitjada unitat estratègica. Per aquest motiu, l'expresident català ha apostat per no afiliar-se a Junts, el partit presidit per Puigdemont, i ha preferit mantenir el seu perfil d’independent que el va dur a ser l’onzè membre de la llista de JxCat per Barcelona a les eleccions autonòmiques de 2017.

Per altra banda, Torra també té previst instal·lar-se properament a la seva oficina d’expresident a Girona, amb la finalitat, entre altres qüestions, de portar la seva inhabilitació als tribunals europeus.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides