Protestes davant de la Guàrdia Civil

Els CDR llancen ous contra la caserna del cos a Barcelona, les protestes s'han reproduït al llarg de Catalunya
Protestes davant la caserna de la Guàrdia Civil de Barcelona

Un reduït grup de manifestants convocats per l'Assemblea i els CDR han llançat ous contra la caserna de la Guàrdia Civil a Travessera de Gràcia de Barcelona. La concentració, que ha començat a les 20h per protestar contra les detencions a empresaris vinculats al procés fetes aquest matí, ha agrupat a uns pocs centenars de persones.

Després de cridar consignes contra Espanya i la policia, alguns manifestants han encès diverses bengales i han llançat ous contra els furgons que blindaven la Caserna. Per la seva banda, tres agents dels Mossos s'han dedicat a gravar als manifestants. En un moment donat els manifestants han tombat un contenidor i l'han portat | fins a la línia policial, formada per tanques.

Quan la manifestació ja era residual, uns quants furgons de la Brimo han aparegut a tota velocitat per dispersar els concentrats. A continuació, una desena d'agents disturbis han baixat dels vehicles i han caçat un grup de manifestants per registrar-los. De moment no s'ha produït cap detenció.

Les protestes s'han reproduït al llarg del territori català i en molts municipis les protestes s'han concentrat davant les casernes de la Guàrdia Civil.

(Visited 91 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari