Protestes davant de la Guàrdia Civil

Els CDR llancen ous contra la caserna del cos a Barcelona, les protestes s'han reproduït al llarg de Catalunya
Protestes davant la caserna de la Guàrdia Civil de Barcelona

Un reduït grup de manifestants convocats per l'Assemblea i els CDR han llançat ous contra la caserna de la Guàrdia Civil a Travessera de Gràcia de Barcelona. La concentració, que ha començat a les 20h per protestar contra les detencions a empresaris vinculats al procés fetes aquest matí, ha agrupat a uns pocs centenars de persones.

Després de cridar consignes contra Espanya i la policia, alguns manifestants han encès diverses bengales i han llançat ous contra els furgons que blindaven la Caserna. Per la seva banda, tres agents dels Mossos s'han dedicat a gravar als manifestants. En un moment donat els manifestants han tombat un contenidor i l'han portat | fins a la línia policial, formada per tanques.

Quan la manifestació ja era residual, uns quants furgons de la Brimo han aparegut a tota velocitat per dispersar els concentrats. A continuació, una desena d'agents disturbis han baixat dels vehicles i han caçat un grup de manifestants per registrar-los. De moment no s'ha produït cap detenció.

Les protestes s'han reproduït al llarg del territori català i en molts municipis les protestes s'han concentrat davant les casernes de la Guàrdia Civil.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides