Denuncien el líder dels mossos indepes per frau a la seguretat social

L'Institut Català d'Avaluacions Mèdiques analitza si és compatible l'activisme d'Albert Donaire amb la seva situació de baixa laboral
Albert Donaire
Albert Donaire

El líder de Mossos per la Independència, Albert Donaire, ha estat denunciat davant l'Institut Català d'Avaluacions Mèdiques per suposat frau a la Seguretat Social. En la denúncia, presentada per C. G., de la qual se n'ha fet ressò Crònica Global, s'assegura que Donaire té una baixa mèdica des del 26 de setembre, el que no li impedeix participar en diverses activitats que, suposadament, serien incompatibles amb aquesta situació laboral.

A la denúncia, que consta de 43 pàgines, s'inclouen diverses imatges de l'activitat del mosso a xarxes socials, on "va relatant les seves activitats, arribant fins i tot a publicar una sortida a l'estranger, concretament a França i en diverses ocasions publica com ingereix begudes alcohòliques". També narra la seva presència a Amer (Girona) -ciutat natal de Carles Puigdemont– per assistir a la presentació d'un llibre. També va participar en un espai de la Televisió de Girona i en una manifestació dels Comitès de Defensa de la República (CDR). Tot això amb posterioritat a la data d'inici de la baixa, 26 de setembre.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides