Catalunya registra més de 5.000 nous casos de covid i 39 defuncions més

El risc de rebrot segueix desbordat i s’enfila cap als 900 punts
Noves dades sobre el coronavirus

El Departament de Salut ha comunicat aquest dimarts un risc de rebrot de 887 punts a Catalunya, fet que constitueix 46 punts més respecte aquest dilluns (a partir dels 200 punts les xifres indiquen un risc molt alt que l’epidèmia es descontroli).

La conselleria ha notificat en les darreres vint-i-quatre hores 5.081 nous positius de coronavirus i 39 defuncions. Des de l’inici de la pandèmia, Catalunya ha registrat un total de 240.118 persones contagiades i 13.858 morts.

Pel que fa als pacients ingressats en centres hospitalaris catalans, n’hi ha 2.138, la qual cosa representa 121 més que ahir. Les unitats de cures intensives tenen actualment 368 persones ingressades (21 més que el darrer balanç).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides