Cs, disposat a desdibuixar-se

A Ciutadans estan desesperats. Les eleccions s’acosten i ni una sola enquesta –ni les pròpies ni les que es publiquen als mitjans els dona un bon resultat al Parlament. La patacada que s’albira és de tal proporció que ja fa mesos que van decidir carregar-se la seva cap de llista escollida en primàries, Lorena Roldán, i optar per Carlos Carrizosa.

Però en veure que ni així millora la cosa, el mateix Carrizosa va concedir fa uns dies una entrevista per deixar clar que Cs està disposat a posar un cap de llista independent, a renunciar a posicions de privilegi si hi ha un pacte preelectoral amb el PP català i a quedar gairebé desdibuixat si el PSC entra també en l’equació

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides