TV3 tracta Santi Vila de traïdor

Unes imatges del programa ‘Onze’, d’Esport3, el comparen amb Judes, Brutus i Luis Figo
Santi Vila al judici del procés
Santi Vila al judici del procés

El programa Onze d’Esport3, el canal esportiu de TV3, va qualificar l’ex-conseller Santi Vila de traïdor en la seva edició d’aquest dimecres 21 d’octubre. El presentador d’Onze, Francesc Garriga, va introduir un reportatge sobre el futbolista Luis Figo, en el qual se’l qualificava de traïdor per haver fitxat pel Reial Madrid després d’haver jugat al Barça. En el reportatge es comparava Figo amb d’altres personatges històrics coneguts per les seves traïcions.

El motiu per parlar de Figo a Onze era que aquest 21 d’octubre feia 20 anys del partit que van jugar el Madrid i el Barça al Camp Nou i en el qual el públic va escridassar i insultar el jugador portuguès pel seu canvi d’equip. La veu en off que subratllava les imatges deia “a la graderia, cent mil bones persones amb el cor trencat esperen la sortida dels jugadors per fer-li saber al Judes portuguès , de manera civilitzada i sense trencar contenidors, el seu desacord per haver fitxat per la colla d’Ali Babà”, en al·lusió al Reial Madrid. I continuava: “En aquell moment, Figo es consagrava com a ésser traïdor. Entrava a l’olimp dels grans traïdors de la història, on hi trobem llegendes com el mateix Judes, Brutus o molts d’altres”. Va ser aleshores quan es va inserir unes imatges de Santi Vila, quan va declarar davant el Tribunal Suprem en el judici pels fets relacionats amb el referèndum de l’1 d’octubre de 2017.

L’ex-conseller Santi Vila va ser acusat de traïdor pels independentistes més intransigents que no li perdonen que abandonés el govern de la Generalitat el dia abans que l'aleshores president Carles Puigdemont es negués a convocar eleccions al Parlament i apostés per la declaració d’independència.

El presentador d’Onze va ser el primer sorprès en veure Santi Vila intercalat enmig del reportatge i ho va comentar quan va tornar a intervenir en directe. “Hi ha hagut un petit problema amb el muntatge del vídeo. S’ha colat un frame que no tocava”. Fos qui fos el responsable d’aquest muntatge, el director i, per tant, responsable del programa és Francesc Garriga. No ha transcendit que hi hagi hagut cap mena de sanció. L’afectat, Santi Vila, va demostrar el seu estupor en conèixer aquest fet pel qual ningú de TV3 no li ha demanat encara perdó.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides