Sánchez demana al PP que es desmarqui de la ultradreta

El president del govern adverteix Casado que aquesta moció de censura es pot girar contra els populars
Pedro Sánchez

El president del govern central, Pedro Sánchez, ha demanat al Partit Popular que no doni suport a la moció de censura que li ha presentat Vox. Sánchez li ha demanat al president del PP, Pablo Casado, que "no regali un èxit a la ultradreta que es girarà contra el PP".

Pedro Sánchez li ha dit al líder popular que "jo a vostè el veig com un adversari polític, no com a un enemic polític". El president del govern li ha dit a Casado que "creui aquest pont i, des d'aquest gest, podrem contribuir a l'enteniment que se'ns demana".

Sánchez, que ha qualificat l'exposició del líder de Vox, Santiago Abascal, en la presentació de la moció de censura del partit de la ultradreta com el "discurs de l'odi", ha advertit Casado que "vostè no és el beneficiari sinó el blanc d'aquest atac. (…) No n'hi ha prou amb posar-se de perfil, no n'hi ha prou amb abstenir-se".

Amb aquests arguments, Pedro Sánchez ha dit al PP que "els demano formalment que votin no", i els ha proposat "que constitueixin la seva alternativa des del respecte".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides