Absolen vuit persones acusades d’arrancar estelades i pancartes de 3 ajuntaments gironins

La sentència indica que “no ha quedat acreditat” que els processats fossin els autors de les accions
L'Ajuntament de Sarrià de Ter

El jutjat d’instrucció número 3 de Girona ha absolt vuit persones acusades d’arrancar estelades i pancartes a favor dels presos independentistes dels ajuntaments gironins de Sant Julià de Ramis, Sant Gregori i Sarrià de Ter, així com del local social d’aquesta darrera localitat la nit del 13 al 14 de febrer de 2019.

La sentència judicial indica que “no ha quedat acreditat” que les vuit persones acusades fossin les que van arrancar els símbols independentistes: "No existeix cap prova que permeti acreditar amb un mínim de seriositat que van ser els denunciats, i no altres persones, els qui es van endur dels edificis públics les banderes estelades i les pancartes amb inscripcions de caràcter polític, doblegant els pals de dos dels ajuntaments perjudicats". El jutjat també descarta que es tracti de delictes lleus de furt i de danys.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides