Sánchez a Abascal: “Què és el que fem aquí?”

El president del govern denuncia que la moció de Vox és "un desplegament de propaganda"
Pedro Sánchez al Congrés

El president del govern central, Pedro Sánchez, ha fet una declaració d'intencions amb les seves primeres paraules durant la seva intervenció en la moció de censura que li ha presentat Vox. Sánchez ha afirmat davant els atacs del president del partit de la ultradreta, Santiago Abascal, que "no entrarem en cap de les seves provocacions".

Pedro Sánchez ha denunciat que "aquesta moció és propaganda per a sembrar l'odi entre espanyols". De fet, Sánchez ha lamentat que "no hi ha hagut cap proposta en la seva intervenció. Bé, el com han d'anar ses senyories vestides. Després dirà que Vox no és feixisme, és estilisme, però és l'únic que se li ha escoltat en tot el matí".

Sánchez ha continuat dient que Abascal "sap que no té la menor possibilitat d'obtenir la confiança majoritària", i que "pel to bast i l'inquietant del contingut exposat no sembla que li interessi molt obtenir la confiança". Sánchez ha afegit que "la pregunta que hem escoltat durant hores és si aquesta iniciativa no pretén substituir el Govern, què és el que fem aquí?".

El president del govern central ha etzibat al líder de la ultradreta que "la realitat va per un costat i vostè per l'altre, és la síntesi de la seva intervenció". Sánchez ha ironitzat en el fet que "estem en paraules seves davant la degradació més gran: el Govern, il·legítim, criminal, homes sotmesos a les dones, bàrbars que ens envaeixen i sobre, un virus xinès". El president del govern li ha recriminat al líder de Vox que "no veig que Europa s'assembli ni a la Xina, ni com vostè a dit, senyor Abascal, a Hitler".

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari