Abascal defensa Trump i renya els diputats mal vestits en la moció de censura contra Sánchez

El líder de Vox insisteix que l'executiu del PSOE i Unides Podem "és el pitjor govern en 80 anys d'història"
Santiago Abascal al Congrés

El president de Vox, Santiago Abascal, en la defensa de la moció de censura que ha presentat contra el govern del socialista Pedro Sánchez, ha dedicat bona part del seu discurs a fer costat al president dels Estats Units, Donald Trump, i a valorar les polítiques que aquest ha portat a terme en la seva legislatura.

Santiago Abascal ha defensat que Trump decidís que els EUA deixessin de formar part de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) després que argumentés que aquest organisme mundial havia fet costat a la Xina amagant la responsabilitat del país asiàtic en l'afectació de la pandèmia arreu del món.

En aquest sentit, Abascal ha fet seva la qualificació de la covid-19 com a "virus xinès", fórmula amb la qual el president nord-americà denomina l'actual pandèmia de coronavirus. També el diputat de Vox, Ignacio Garriga, que ha obert els parlaments de la moció de censura al Congrés ha estat usant el mateix qualificatiu al parlar de la malaltia. Abascal i Garriga han coincidit a demanar que la Xina pagui per les conseqüències de la covid-19

Per altra banda, el líder del partit de la ultradreta també ha aprofitat el seu discurs per renyar els diputats que vesteixen com ell considera de manera inadequada en funció del seu càrrec. Abascal ha afirmat que "venen aquí vestits de qualsevol manera, faltant a les normes de convivència", afegint que "si no respecten al rei Felip VI o a la sobirania, almenys respectin els treballadors del Congrés" en referència a l'acte del 12-O, i reblant "això no és una taverna ni una casa ocupada".

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari