Tremosa també s’ofereix com a candidat de Junts a la presidència

El conseller d'Empresa, però, diu que encara "no toca" abordar aquesta possibilitat
Ramon Tremosa
Ramon Tremosa

Ramon Tremosa, conseller d'Empresa i Coneixement des d'aquest mes de setembre, s'ha mostrat obert a ser el candidat de Junts a la presidència de la Generalitat si aquest partit, liderat per l'expresident Carles Puigdemont, permet que una figura independent es presenti al procés de primàries per encapçalar les llistes.

En declaracions realitzades aquest dimarts en un col·loqui, recollides per diversos mitjans, Tremosa ha explicat que no es tanca a res i que seria un honor ser president, però que encara "no toca" parlar d'un possible pas endavant en aquest sentit, ja que no s'ha parlat i no és una qüestió sobre la taula ara mateix, segons ha assegurat. També ha manifestat que no li preocupa.

Tremosa, el nom del qual ja havia sonat per compensar el buit deixat per la destitució de Quim Torra com a president, no només pel que fa al pes postconvergent en el govern sinó també en la representació que enviarà l'executiu a la conferència de presidents autonòmics -encara pendent de decidir-, és la tercera figura que s'ofereix com a presidenciabl de Juntse, després de l'exconseller i diputada Laura Borràs i del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet. Així mateix, el conseller d'Empresa ha destacat en menys de dos mesos a la Generalitat per les crítiques que ha dedicat al vicepresident Pere Aragonès.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides