Vox qualifica la covid-19 com a “virus xinès” igual que Donald Trump

Ignacio Garriga culpa de les morts per coronavirus a Espanya a la gestió de l'executiu de Pedro Sánchez
Ignacio Garriga al Congrés

El diputat per Barcelona de Vox, Ignacio Garriga, en la defensa de la moció de censura que el partit de la ultradreta espanyola presenta al govern del socialista Pedro Sánchez, ha carregat contra la gestió que l'executiu central ha fet i està fent per fer front a la pandèmia de la covid-19.

Ignacio Garriga ha culpat directament de les morts que el coronavirus ha fet a Espanya al govern de coalició del PSOE i Unides Podem. Garriga ha defensat aquests arguments amb afirmacions com "vostès sí que es van protegir amb guants morats en les manifestacions del 8-M" o "a quantes persones va portar a la mort la manifestació del 8 de març".

Es dona la circumstància que el diputat de Vox, que tot apunta serà el candidat de la ultradreta a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, ha fet servir constantment la fórmula de "virus xinès" per parlar de la covid-19. Aquesta qualificació del virus és la mateixa que fa servir el president dels Estats Units, Donald Trump. Garriga, igual que Trump, ha defensat que "la Xina ha de pagar" els efectes de la pandèmia.

(Visited 65 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari