Mas nega “instruccions” a Osàcar pel finançament irregular de CDC

L'extresorer de Convergència ha implicat l'expresident de la Generalitat de Catalunya en el cas del 3%
Artur Mas

L'expresident de la Generalitat Artur Mas ha negat haver donat mai "cap instrucció" per derivar a exalts càrrecs de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) les donacions opaques d'empresaris al partit. "No hi havia instruccions per a aquest tipus de pràctiques i, a més, estic 100% convençut que tots els que aportàvem diners a CDC ho fèiem a canvi de res", ha assegurat en declaracions a la premsa aquest dimarts.

Mas ha comparegut després que l'extresorer de CDC Daniel Osàcar hagi declarat davant del magistrat de l'Audiència Nacional José de la Mata que l'exconseller Germà Gordó, exgerent del partit, organitzava el blanqueig del finançament irregular de la formació i hagi insinuat que Mas en podia estar al corrent.

Mas ha criticat que Osàcar hagi fet aquestes "suposicions" sense aportar certeses: "Quan estàs en un procés penal les coses no poden ser de crec que sí o crec que no. Els fets han de ser fets perquè les conseqüències son molt greus", ha subratllat.

A més, ha recordat que l'extresorer convergent ha estat condemnat i empresonat pel cas i, a més, "té amenaçat tot el seu patrimoni". "Crec que una persona així, per forta que sigui espiritualment, pot ser una persona vulnerable", ha apuntat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides