Batet sobre l’acusació d’Osàcar a Mas: “No opino sobre afers d’altres partits”

El president del grup parlamentari de JxCat, que prové de CDC, es fa l'orni quan li pregunten per la qüestió
Albert Batet, quan defensava CiU

El president del grup parlamentari de JxCat, Albert Batet, s'ha distanciat aquest dimarts de l'expresident de la Generalitat Artur Mas i de CDC. "No opino sobre afers interns d'altres partits", ha dit en roda de premsa al Parlament al ser preguntat per la declaració de l'extresorer de CDC Daniel Osàcar, als jutjats, en què ha considerat que Mas havia d'estar al corrent, pel seu càrrec, del sistema pel qual diversos alts càrrecs de CDC blanquejaven els diners de les comissions que arribaven a la formació.

Crida molt l'atenció la resposta de Batet, polític que durant anys va militar a Convergència Democràtica de Catalunya, presentant-se a les eleccions defensant aquestes sigles (foto), i després al Partit Demòcrata Europeu Català (PDECat). Ara és a JxCat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides