Madrid es planteja el toc de queda

El conseller de Sanitat explica que, per petició dels professionals sanitaris, estudien demanar al govern central una mesura que s'aplicaria a tota Espanya
Enrique Ruiz Escudero
Enrique Ruiz Escudero

El govern de la Comunitat de Madrid rumia la possibilitat de demanar el toc de queda al govern espanyol per quan s'exhaureixi el període de vigència de l'estat d'alarma en diversos municipis, entre els quals la capital espanyola. Enrique Ruiz Escudero, el conseller madrileny de Sanitat, ha explicat que estan estudiant aquesta possibilitat després de rebre una proposta en aquest sentit per part dels col·legis dels professionals sanitaris.

Ruiz Escudero ha afirmat que aquesta seria una mesura no només per a Madrid, sinó per a tota Espanya, però també ha afegit que no n'han parlat amb altres governs autonòmics.

El toc de queda, que s'aplicaria entre les 0 i les 6 hores de la matinada, "no és sobre la taula" del govern català, va afirmar el vicepresident i president interí de la Generalitat, Pere Aragonès, per bé que no va descartar "per principi" cap mesura.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides