La Generalitat assegura que hi haurà cavalcades de Reis malgrat la covid

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, explica que ja estan treballant per preparar com adaptar-les
Cavalcalda de reis d'Igualada, la més antiga de Catalunya

En les últimes setmanes s'ha parlat molt sobre com seran aquestes festes de Nadal marcades per la pandèmia, si hi podrà haver els típics àpats familiars, festes de Cap d'Any o altres actes típics d'aquestes dates. El que sí que ha garantit el Govern de la Generalitat és que el 5 de gener els Reis d'Orient podran passar i fer la cavalcada.

La nova consellera de Cultura, Àngels Ponsa, assegura en una entrevista a l'ACN que ja estan treballant per preparar com adaptar les cavalcades per rebre Ses Majestats. "No s'entendria que no hi hagués cavalcades de Reis: els Reis han de venir i els infants n'han de poder gaudir. Hi estem treballant. Per sort, la cultura és un sector molt creatiu i molt imaginatiu que de seguida troba solucions als problemes", diu Ponsa.

Fins i tot posa alguns exemples que s'estan estudiant, com ara que les cavalcades durin més i es facin amb més espai. "Hi ha ajuntaments que ja tenen propostes més o menys treballades que ara s'estan estudiant per facilitar la feina a altres ajuntaments", avança.

Ponsa també explica que també es podran fer representacions nadalenques tradicionals com Els Pastorets o els concerts de Nadal "en la forma que sigui", i ha dit que està trobant en el sector "propostes interessantíssimes" i molt elaborades i pensades.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides