‘El búnquer’ de Jair Domínguez costa 140.000 euros

El guionista i presentador de l'’‘Està passant’ va presentar un dels programes que es publiquen a la web de la CCMA vestit amb una estelada
Peyu i Jair Domínguez, amb una samarreta amb el símbol de la bandera
Peyu i Jair Domínguez, amb una samarreta amb el símbol de la bandera estelada, presentant el programa 'El búnquer'

El programa El búnquer, una de les apostes del director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, per la temporada 2020-2021, costa 139.978 euros a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Així consta en el contracte signat entre la CCMA i El corral de l’humor, la productora a través de la qual factura les seves feines Lluís Jutglar (Peyu), un dels tres integrants de l’equip que realitza aquest programa que s’emet de dilluns a divendres, de 10 a 11 de la nit. Els altres dos membres de l’equip són el guionista Jair Domínguez i la mestra de música Neus Rossell.

El corral de l’humor ha firmat un altre contracte amb la CCMA per realitzar 20 capítols de 30 minuts del programa Bricoheroes per TV3. Aquest contracte, signat el 15 de juliol, costarà a l’erari públic 247.133,80 euros. Entre ambdós programes, la productora de Peyu ingressarà 387.111,80 euros. A més d’aquests dos programes, Jair Domínguez presenta a TV3 amb Toni Soler el programa Està passant, on també hi col·labora Peyu. Per la temporada 2020-2021, la productora que el realitza -Minoria Absoluta- rebrà 1.649.163,58 euros.

El búnquer, segons expliquen els seus responsables, és “un lloc gairebé de recés espiritual on poden opinar lliurament de tots els temes que vulguin, sense cap mena de pressió externa. Aquest local és un espai secret que els hi permet dir-les de l'alçada d'un campanar amb la tranquil·litat que ningú els anirà a buscar, ja que ningú sap on són. És més, amb l'ajuda d'un precari equip radiofònic, estan emetent un programa de ràdio clandestí, que reflexiona i posa als poders fàctics contra l'espasa i la paret. La lluita contra la censura continua!”.

Jair Domínguez ha escalat a Catalunya Ràdio i TV3 malgrat o potser gràcies a que ha estat protagonista de nombrosos escàndols per les seves opinions expressades als programes pels quals ha passat o, darrerament, al seu perfil de Twitter. “Ens importa una merda Espanya”, escrivia en un tuit recentment. En un altre afirmava que estava trist però que l’alegraria el dia si cremaven 500 contenidors. Ell, Peyu i Neus Rossell (Neussi) són tres referents del món processista. Peyu va organitzar una botifarrada per la dignitat a Vic el 2017.  Neussi es va fer popular en l'ambient independentista després de publicar un vídeo a youtube on explicava que abans era pianista però que s’havia fet terrorista perquè va votar al referèndum de l’1 d’octubre de 2017.

Jair Domínguez no es va privar el 24 de setembre de presentar un programa d’El búnquer amb una samarreta amb el símbol d’una estelada. Entre les bromes del programa abunden les crítiques a tot allò que soni a espanyol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides